Posts

Posts uit augustus, 2021 tonen

Hoe geloofwaardig is dit kabinet?

Hoe geloofwaardig kan je zijn? Een heel voetbalstadion vol toeschouwers toestaan.  En een groot festival afslaan? Het is beide in de buitenlucht.  Waarom mag het ene wel en het andere niet, zucht! Er zijn immers weinig besmettingen te herleiden aan evenementen in de buitenlucht.  Het kabinet zou beter door een glazen bril moeten kijken. Zonder alles met elkaar te vergelijken.  Gooi gewoon de boel open, zonder op al die branches te gaan zitten zeiken.

Geweld in Afghanistan

Inwoners uit Afghanistan zijn op de vlucht. Gevlucht voor het geweld. Waar door de Taliban vele doden zijn geteld. De Taliban is aan de macht gekomen. Ze hebben vele mensen laten omkomen. Vreselijk! Mensen zien geen toekomst meer in hun land van oorsprong. Gevlucht uit wanhoop. Gevlucht uit paniek!

'Hallo wie komt er uit Nederland? 🇳🇱'

' Hallo wie komt er uit Nederland? 🇳🇱' Nency, iedereen die komt uit Nederland.  Wat is er toch met jou aan de hand? Je plaatst je reactie onder alle TikToks.  Het begint irritant te worden.  Vele beroemde TikTokkers beleven jou reactie als een echte horden.  Waarom doe je dit eigenlijk, het is totaal zinloos.  Dit maakt vele TikTokkers boos! Stop ermee Nency, wat je doet is totaal zinloos!